مقاله ارشد بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله‌های مرغ مادر گوشتی

مقاله ارشد بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله‌های مرغ مادر گوشتی

دانلود

مقاله ارشد بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله‌های مرغ مادر گوشتی دسته: کشاورزی بازدید: 4 بار فرمت فایل: docx حجم فایل: 263 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 135 مقاله حاضر در 135 صفحه برای رشته علوم دامی در مقطع کارشناسی ارشد با رعایت تمام نکات مقاله نویسی آماده گردیده است در ضمن فهرست مطالب در زیر آمده است انشالله مورد پسند واقع گردد قیمت فایل فقط 20,900 تومان پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود. پرداخت و دانلود فهرست مطالبعنوان                                                                                                                                 صفحهفصل اول: کلیات1-1- مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 11-2- فرضیات………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 3فصل دوم: بررسی منابعتاریخچه صنعتی شدن مرغ در دنیا و ایران………………………………………………………………………………………………………… 4تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی …………………………………………………………………………………………………………………….. 62-1- تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره رشد………………………………………………………………………………………… 82-1-1- احتیاجات انرژی جوجه های در حال رشد…………………………………………………………………………………………. 82-1-2- احتیاجات پروتئین جوجه های در حال رشد………………………………………………………………………………………. 82-1-3- محدودیت خوراک……………………………………………………………………………………………………………………………. 122-1-3-1- محدودیت کیفی خوراک……………………………………………………………………………………………………………….. 122-1-3-2- محدودیت کمی خوراک………………………………………………………………………………………………………………… 122-1-3-2-1- تغذیه هر روزه………………………………………………………………………………………………………………………….. 122-1-3-2-2- تغذیه یک روز در میان……………………………………………………………………………………………………………… 132-1-4- تغذیه پیش از تخمگذاری………………………………………………………………………………………………………………….. 162-1-4-1- سوخت و ساز کلسیم……………………………………………………………………………………………………………………. 162-1-4-2- وزن و جثه بدن……………………………………………………………………………………………………………………………. 172-1-4-3- ترکیبات بدن………………………………………………………………………………………………………………………………… 172-1-4-4- وزن تخم مرغ و جوجه درآوری…………………………………………………………………………………………………….. 172-2- تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید……………………………………………………………………………………….. 19عنوان                                                                                                                                 صفحه2-2-1- احتیاجات انرژی قابل سوخت و ساز گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید……………………………………… 202-2-2- احتیاجات پروتئین خام و آمینو اسید گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید……………………………………… 282-3- مدیریت گله های مرغ مادر گوشتی………………………………………………………………………………………………………… 322-3-1- مدیریت یکنواختی سازی وزن بدن…………………………………………………………………………………………………….. 322-3-2- مدیریت برنامه نوری…………………………………………………………………………………………………………………………. 342-3-3- مدیریت کنترل شرایط محیطی…………………………………………………………………………………………………………… 362-3-3-1- جهت قرار گرفتن آشیانه ها (شرقی- غربی و شمالی- جنوبی)…………………………………………………………. 362-3-3-2- ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی و مزرعه………………………………………………………………. 372-3-3-3- تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مادر گوشتی…………………………………………………………………………… 382-4- مدیریت کیفیت آب در مزارع مرغ مادر گوشتی………………………………………………………………………………………. 38فصل سوم: مواد و روشها3-1- محل انجام پژوهش……………………………………………………………………………………………………………………………….. 393-2- جامعه آماری………………………………………………………………………………………………………………………………………… 393-3- واحد آماری…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 393-4- نرم افزار مورد استفاده………………………………………………………………………………………………………………………….. 393-5- نحوه جمع آوری اطلاعات لازم برای پژوهش…………………………………………………………………………………………. 393-5-1- اطلاعات دوره پرورش گله های مادر گوشتی………………………………………………………………………………………. 403-5-1-1- تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………. 403-5-1-2- تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی………………………………………….. 413-5-1-3- تمهیدات محیطی در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………. 413-5-2- اطلاعات دوره تولید گله های مادر گوشتی………………………………………………………………………………………….. 42عنوان                                                                                                                                 صفحه3-5-2-1- تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………….. 423-5-2-2- تمهیدات مدیریتی در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………… 433-5-2-3- تمهیدات محیطی در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………….. 433-5-3- نمونه برداری از آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی (جهت آزمایش شیمیایی)…………………………………….. 443-5-3-1- انجام آزمایش تعیین کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی…………………………………………. 443-5-3-1-1- سختی کل………………………………………………………………………………………………………………………………… 443-5-3-1-2- سختی کلسیم…………………………………………………………………………………………………………………………… 443-5-3-1-3- سختی منیزیم…………………………………………………………………………………………………………………………… 453-5-3-1-4- سختی کلر……………………………………………………………………………………………………………………………….. 453-5-3-1-5- باقیمانده تبخیر…………………………………………………………………………………………………………………………. 453-5-3-1-6- معادل NaCl…………………………………………………………………………………………………………………………… 463-5-3-1-7- تعیین قلیائیت کل……………………………………………………………………………………………………………………… 463-5-4- تعیین میزان مواد مغذی جیره های غذایی مصرفی در دوره پرورش و تولید گله های مرغ مادر گوشتی……. 463-6- تجزیه و تحلیل……………………………………………………………………………………………………………………………………… 473-6-1- ضریب همبستگی……………………………………………………………………………………………………………………………… 473-6-2- تجزیه واریانس…………………………………………………………………………………………………………………………………. 473-6-3- روابط رگرسیون……………………………………………………………………………………………………………………………….. 473-7- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش و تولید گله های مادر گوشتی……………………………………………………… 483-7-1- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش مرغ مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)…………………………………………. 483-7-2- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)……………………….. 483-7-3- متغییرهای بررسی شده در دوره تولید مرغ مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی)…………………………………………… 493-7-4- متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید (23 تا 64 هفتگی)………………………… 50عنوان                                                                                                                                 صفحه3-7-5- متغییرهای بررسی شده درخصوص میزان مصرف سرانه آمینواسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش و تولید مرغ و خروس گله های مادرگوشتی…………………………………………………………………………………………………………………………… 503-7-6- متغییرهای بررسی شده در خصوص کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مادرگوشتی……………………………… 50فصل چهارم: نتایج و بحث4-1- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)………………………………… 524-1-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی………………………………………………………… 524-1-1-1- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی…………… 524-1-1-2- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه تا زمان تحریک نوری گله های مرغ مادر گوشتی……………. 544-1-1-3- اثر مدت زمان استفاده از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادرگوشتی…………………………………………… 554-1-2- اثر تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی…………………………………………………………. 564-1-2-1- اثر یکنواختی وزن بدن گله های مرغ مادرگوشتی در سن 20 هفتگی………………………………………………… 564-1-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی…………………………………………………………… 594-1-3-1- اثر وضعیت مرزعه پرورش گله های مرغ مادرگوشتی در خصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی)…… 594-1-3-2- اثر میزان تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مرغ مادرگوشتی در دوره پرورش………………………………. 614-1-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی………………………… 624-2- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)…………………………… 644-2-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی………………………………………………….. 644-2-1-1- اثر خوراک مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی………………………………… 644-2-1-2- اثر پروتئین خام مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی…………………………. 664-2-1-3- اثر کل پروتئین خام مصرفی سرانه در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی…………………………….. 684-2-2- اثر تمهیداتی مدیریتی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………………… 69عنوان                                                                                                                                 صفحه4-2-2-1- اثر یکنواختی وزن بدن خروس گله های مادر گوشتی در زمان تحریک نوری……………………………………. 694-2-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………………….. 714-2-3-1- اثر وضعیت مزرعه پرورش خروس گله های مادر گوشتی در خصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی)……….. 714-2-3-2- اثر میزان تراکم در واحد سطح آشیانه خروس گله های مادرگوشتی در دوره پرورش…………………………. 734-2-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………. 744-3- متغییرهای بررسی شده در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی)………………………………….. 764-3-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………… 764-3-1-1- اثر کل انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه در دوره تولید مرغ مادر گوشتی………………………………. 764-3-1-2- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه مرغ مادر گوشتی در زمان اوج تولید تخم مرغ……………….. 794-3-2- اثر تمهیدات مدیریتی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………. 804-3-2-1- اثر مدت زمان روشنایی گله های مرغ مادر گوشتی در بلوغ جنسی…………………………………………………… 804-3-2-2- اثر نسبت اولیه خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در شروع تخمگذاری……………………………………….. 824-3-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………….. 834-3-3-1- اثر ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی …………………………………….. 834-3-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………. 854-4- متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید (23 تا 64 هفتگی)…………………………….. 874-4-1- اثر تمهیدات تغذیه ای خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید……………………………………………………… 874-4-1-1- اثر کل پروتئین خام مصرفی سرانه خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید………………………………… 874-4-1-2- اثر پروتئین خام مصرفی سرانه (در روز) خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید……………………….. 904-4-2- اثر تمهیدات مدیریتی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید………………………………………………………. 914-4-2-1- اثر سن خروس گله های مادر گوشتی در زمان رسیدن به حداکثر مدت روشنایی در دوره تولید ………… 914-4-2-2- اثر نسبت خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در حداکثر جوجه درآوری……………………………………….. 93عنوان                                                                                                                                 صفحه4-4-3- اثر تمهیدات محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید………………………………………………………… 944-4-3-1- اثر ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی …………………………………….. 944-4-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید……………………….. 964-5-1- متغییرهای بررسی شده درخصوص مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)………………………………………………………………………………………………………………….. 984-5-1-1- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با معیار کل و قابل هضم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 984-5-1-2- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با معیار کل و قابل هضم……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 1014-5-2- متغییرهای بررسی شده درخصوص مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی)………………………………………………………………………………………………………………………. 1044-5-2-1- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره تولید گله های مرغ مادرگوشتی با معیار کل و قابل هضم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 1044-5-2-2- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) خروس گله های مادرگوشتی در دوره تولید با معیار کل و قابل هضم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 1074-6- متغییرهای بررسی شده درخصوص کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی مورد پژوهش………. 1114-6-1- اثر کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی …………………………………………………………………….. 1114-6-1-1- اثر میزان سختی کل……………………………………………………………………………………………………………………… 1114-6-1-2- اثر میزان باقیمانده تبخیر………………………………………………………………………………………………………………. 1134-6-1-3- اثر میزان قلیائیت کل…………………………………………………………………………………………………………………….. 113نتیجه گیری و پیشنهادات………………………………………………………………………………………………………………………………… 115منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 118ضمائم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 128خلاصه انگلیسی…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 136فهرست جداولعنوان                                                                                                                                 صفحه2-1- اثر زمان شروع محدودیت غذایی یك روز در میان در عملكرد مرغ مادر گوشتی……………………………………….. 142-2- اثر تأمین مقدار مساوی خوراك در برنامه یك روز در میان یا هر روزه در رشد نیمچه خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 152-3- تأثیر جیره غذایی پیش از تخمگذاری بر تولید مرغ های مادر گوشتی در فاصله 23 تا 56 هفتگی…………………. 182-4- تأثیر تغذیه پیش از تخمگذاری بر وزن بدن مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………………… 182-5- انرژی قابل سوخت و ساز جیره های غذایی كه با نیمچه های لگهورن و مادر گوشتی تعیین شده اند…………… 222-6- تأثیر انرژی قابل سوخت و ساز اختصاص یافته بر عملكرد مرغ های مادر گوشتی (21 تا 61 هفتگی)………….. 242-7- تأثیر عملكرد خروس بالغ گله های مادر گوشتی در ارتباط با میزان مصرف انرژی قابل سوخت و ساز…………. 252-8- تأثیر میزان انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی خروس گله های مادر گوشتی بین 25 تا 48 هفتگی بر وزن 48 هفتگی………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 262-9- تأثیر پروتئین خام جیره غذایی بر درصد بارروی مرغ های مادر گوشتی تا سن 64 هفتگی………………………….. 292-10- تأثیر وزن و یكنواختی وزن بدن گله های مرغ مادر گوشتی بر درصد باروری و تعداد جوجه تولیدی…………. 332-11- تأثیر سن گله های مرغ مادر گوشتی در زمان تحریك نوری بر میزان توسعه دستگاه  تولیدمثلی در زمان بلوغ جنسی……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 342-12- تأثیر تحریك نوری نیمچه های مادر گوشتی در سن 120 تا 160 روزگی بر روی میزان جوجه تولیدی………. 352-13- تأثیر تحریك نوری نیمچه های مادر گوشتی در وزن 2 یا 8/1 كیلوگرم بر میزان تخم مرغ تولیدی……………… 364-1- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 534-2- تجزیه خوشه ای انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 53عنوان                                                                                                                                 صفحه4-3- تجزیه خوشه ای انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه تا زمان تحریک نوری گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 544-4- تجزیه خوشه ای مدت زمان استفاده از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 554-5- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 574-6- تجزیه خوشه ای یکنواختی وزن بدن گله های مرغ مادر گوشتی در سن 20 هفتگی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 574-7- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 604-8- تجزیه خوشه ای وضعیت مزرعه پرورش گله های مرغ مادر گوشتی درخصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی) با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 604-9- تجزیه خوشه ای میزان تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره پرورش با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 624-10- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………………………………………………………… 634-11- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………… 654-12- تجزیه خوشه ای خوراک مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 654-13- تجزیه خوشه ای پروتئین خام مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 67عنوان                                                                                                                                 صفحه4-14- تجزیه خوشه ای کل پروتئین خام مصرفی سرانه در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 684-15- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………… 704-16- تجزیه خوشه ای یکنواختی وزن بدن خروس گله های مادر گوشتی در زمان تحریک نوری با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 704-17- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………… 724-18- تجزیه خوشه ای وضعیت مزرعه پرورش خروس گله های مادر گوشتی درخصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی) با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………….. 724-19- تجزیه خوشه ای میزان تراکم در واحد سطح آشیانه های خروس گله های مادر گوشتی در دوره پرورش با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………. 734-20- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………… 754-21- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 774-22- تجزیه خوشه ای کل انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………. 774-23- تجزیه خوشه ای انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه گله های مرغ مادر گوشتی در زمان اوج تولید تخم مرغ با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 794-24- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 81عنوان                                                                                                                                 صفحه4-25- تجزیه خوشه ای مدت زمان روشنایی گله های مرغ مادر گوشتی در بلوغ جنسی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 814-26- تجزیه خوشه ای نسبت اولیه خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در شروع تخمگذاری با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 834-27- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 844-28- تجزیه خوشه ای ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 844-29- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی………………………………………………………………………………………………………………. 864-30- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 884-31- تجزیه خوشه ای کل پروتئین خام مصرفی سرانه خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 884-32- تجزیه خوشه ای پروتئین خام مصرفی سرانه (در روز) خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 914-33- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 924-34- تجزیه خوشه ای سن خروس گله های مادر گوشتی در زمان رسیدن به حداکثر مدت روشنایی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 924-35- تجزیه خوشه ای نسبت خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در حداکثر جوجه درآوری در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………. 93عنوان                                                                                                                                 صفحه4-36- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 954-37- تجزیه خوشه ای ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 954-38- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………….. 974-39- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………. 994-40- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………… 994-41- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار کل در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 1004-42- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار قابل هضم در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………….. 1004-43- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………… 1024-44- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………. 1024-45- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار کل در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………….. 1034-46- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار قابل هضم در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………….. 103عنوان                                                                                                                                 صفحه4-47- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………… 1054-48- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………… 1054-49- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسیدهای متیونین+ سیستئین براساس معیار کل در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………….. 1064-50- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسیدهای متیونین+ سیستئین براساس معیار قابل هضم در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………………………………….. 1064-51- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………. 1084-52- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………….. 1084-53- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار کل خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید) ……………………………………………………………………………………………………………………… 1094-54- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار قابل هضم خروس گله های مادرگوشتی در دوره تولید و کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید) …………………………………………………………………………………………………………. 1094-55- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با میزان سختی کل و باقیمانده تبخیر و قلیائیت کل آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی مورد پژوهش………………………………………………………………………………………. 1124-56- تجزیه خوشه ای میزان سختی کل آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی (براساس موجودی مرغ در شروع تولید)         1124-57- تجزیه خوشه ای میزان باقیمانده تبخیر آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی (براساس موجودی مرغ در شروع تولید)   113عنوان                                                                                                                                 صفحه4-58- تجزیه خوشه ای میزان قلیائیت کل آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی (براساس موجودی مرغ در شروع تولید)        1145-1- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)………………………………………………………………… 1285-2- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)……………… 1295-3- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده گله های مرغ مادرگوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)………………………………………………………………… 1305-4- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)………………………………………………………………… 1315-5- ارتفاع از سطح دریا (متر) در محل مزارع مرغ مادر گوشتی و کارخانه جوجه کشی گله های مورد پژوهش…… 1325-6- ارتفاع از سطح دریا (متر) در مراکز استانهای کشور…………………………………………………………………………………. 1335-7- میزان خوراک (گرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (گرم)، مصرفی در 4 گروه گله های مادر گوشتی مورد پژوهش به ازای تولید 1 قطعه جوجه گوشتی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) در دوره تولید (23- تا 64 هفتگی)   1345-8- میزان خوراک (گرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (گرم)، مصرفی توصیه شده در کتابچه راهنمای پرورش سویه مورد پژوهش به ازای تولید 1 قطعه جوجه گوشتی براساس (موجودی مرغ مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) در دوره تولید (23-64 هفتگی)     1345-9- میزان خوراک (کیلوگرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (كیلوگرم)، سرانه مصرفی در 4 گروه گله های مادر گوشتی مورد پژوهش از سن 23 تا 64 هفتگی (مرغ و خروس)……………………………………………………… 1355-10- میزان خوراک (کیلوگرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (كیلوگرم) ، سرانه مصرفی توصیه شده در کتابچه راهنمای پرورش سویه مورد پژوهش در طول دوره تولید 23 تا 64 هفتگی (مرغ و خروس)………………………………………………. 135 قیمت فایل فقط 20,900 تومان پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود. پرداخت و دانلود
برچسب ها : مقاله ارشد بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله‌های مرغ مادر گوشتی , مرغ مادر گوشتی جوجه گوشتی انرژی قابل سوخت و ساز پروتئین خام آمینواسید
نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر

  • مبانی نظری بررسی فقهی و حقوقی تلقیح مصنوعی و وضعیت اهدا تخمک و اجاره رحم در حقوق

    مبانی نظری بررسی فقهی و حقوقی تلقیح مصنوعی و وضعیت اهدا تخمک و اجاره رحم در حقوق دانلود دانلود مبانی نظری پایان نامه كارشناسی ارشد رشته حقوق بررسی فقهی و حقوقی تلقیح مصنوعی و وضعیت اهدا تخمک و اجاره رحم در…

  • گزارش کارورزی هلال احمر

    گزارش کارورزی هلال احمر دانلود گزارش کارورزی هلال احمر دسته: کارآموزی بازدید: 10 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 189 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 40 این فایل مربوط به گزارش حسابداری در هلال احمر می باشدو کاملا منظم ویرایش شده…

  • پاورپوینت طلای سیاه درس 7 مطالعات اجتماعی پایه ششم دبستان

    پاورپوینت طلای سیاه درس 7 مطالعات اجتماعی پایه ششم دبستان دانلود عنوان:  پاورپوینت طلای سیاه درس 7 مطالعات اجتماعی پایه ششم دبستانفرمت: ppt پاورپوینت قابل ویرایششامل: 16 اسلاید  این پاورپوینت جذاب، قابل ویرایش بوده و کاملاً منطبق با کتب درسی…

  • دانلود پروپوزال ارشد مدیریت در موردکارآفرینی و عملکرد شرکتها

    دانلود پروپوزال ارشد مدیریت در موردکارآفرینی و عملکرد شرکتها دانلود فرمت ورد قابل ویرایشنگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی: منبع نویسی داخل متن و پاورقیتعداد صفحات: 20شامل:مقدمهبیان مسئلهپیشینه تحقیق کامل: خارجی و داخلیضرورت و اهمیت موضوعاهداف تحقیق:سوالات تحقیق: فرضیات تحقیق:روش…

  • دانلود پروپوزال ارشد رشته جغرافیا نقش آلودگی زباله های دفن شده بر محیط زیست

    دانلود پروپوزال ارشد رشته جغرافیا نقش آلودگی زباله های دفن شده بر محیط زیست دانلود فرمت ورد قابل ویرایش نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی: منبع نویسی داخل متن و پاورقی تعداد صفحات: 13 شامل: مقدمه بیان مسئله پیشینه…

  • پاورپوینت تحلیل مفاهیم اولیه مخابرات دیجیتال

    پاورپوینت تحلیل مفاهیم اولیه مخابرات دیجیتال دانلود مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت تحلیل مفاهیم اولیه مخابرات دیجیتال تعداد اسلاید: 23 اسلاید قالب بندی: پاورپوینت   فهرست مطالب: مقدمه سیستم تلویزیون دیجیتال DTV چرا دیجیتال؟ مبانی مورد نیاز؟ تئوری اطلاعات   Information Theory…

  • پاورپوینت اصول مديريت و کنترل پروژه

    پاورپوینت اصول مديريت و کنترل پروژه دانلود دانلود پاورپوينت اصول مديريت و کنترل پروژه جهت رشته مدیربت در قالب 53 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش       تعريف پروژه يك…

  • طراحی، ساخت و نصب مخازن ذخیره در صنعت

    طراحی، ساخت و نصب مخازن ذخیره در صنعت دانلود طراحی، ساخت و نصب مخازن ذخیره در صنعتتعداد صفحات : 103 با فرمت ورد و قابل ویرایش انواع مخازن نگهداریمخازن به دو گروه اصلی تقسیم می شوند. طبقه بندی بر اساس حرارتطبقه…

  • بررسی مسله اوقات فراغت دانش آموزان وتغییر ارزش های اجتماعی

    بررسی مسله اوقات فراغت دانش آموزان وتغییر ارزش های اجتماعی دانلود بررسی مسله اوقات فراغت دانش آموزان وتغییر ارزش های اجتماعی دسته: علوم تربیتی بازدید: 8 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 32 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 8 مقاله در…

  • مبانی نظری و پیشینه پژوهش استراتژی های شتاب و معكوس، با استفاده از اثر تقدم- تاخر و تحمل ریسك مقطعی

    مبانی نظری و پیشینه پژوهش استراتژی های شتاب و معكوس، با استفاده از اثر تقدم- تاخر و تحمل ریسك مقطعی دانلود دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش استراتژی های شتاب و معكوس، با استفاده از اثر تقدم- تاخر و تحمل…

  • بتن سازه ای با مقاومت بالا

    بتن سازه ای با مقاومت بالا دانلود بخشی از مقدمه:بتن جسم مرکبی است که از اجزای مختلف شمال سنگدانه، سیمان و آب ساخته می شود. شاید کمتر ماده ساختمانی میتوان یافت که تا این حد تنوع داشته باشد. زیرا نه…

  • دانلود ترجمه مقاله یادگیری مشخصه ­ی عابر پیاده براساس CNN چند برچسبی برای بیومتریک نرم

    دانلود ترجمه مقاله یادگیری مشخصه ­ی عابر پیاده براساس CNN چند برچسبی برای بیومتریک نرم دانلود دانلود ترجمه مقاله یادگیری مشخصه ­ی عابر پیاده براساس CNN چند برچسبی برای بیومتریک نرم دسته: کامپیوتر بازدید: 7 بار فرمت فایل: doc حجم…

  • دانلود پروژه متره و برآورد -ساختمان مسکونی 1 طبقه اسکلت فلزی

    دانلود پروژه متره و برآورد -ساختمان مسکونی 1 طبقه اسکلت فلزی دانلود دانلود پروژه متره و برآورد -ساختمان مسکونی 1 طبقه اسکلت فلزیدانلود پروژه  کامل متره و برآورد ساختمان مسکونی 1 طبقه اسکلت فلزی با ابعاد طبقات 7.7* 7.7  متر…

  • پاورپوینت برنامه ریزی منطقه ای در ایالات متحده

    پاورپوینت برنامه ریزی منطقه ای در ایالات متحده دانلود پاورپوینت برنامه ریزی منطقه ای در ایالات متحده دسته بندي : علوم انسانی » برنامه ریزی شهری جزئیات و دریافت توضیحات:پاورپوینت برنامه ریزی منطقه ای در ایالات متحده، در 28 اسلاید.بررسی…

  • دانلود پاورپوینت روش های ارزیابی تیم مدیریت

    دانلود پاورپوینت روش های ارزیابی تیم مدیریت دانلود عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت روش های ارزیابی تیم مدیریت فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 14تم زیبا و متناسب با موضوعپاورپوینت کامل و آماده ارائه فهرست مطالب: اهمیت تیم مدیریتیسنجه های کارایی ابزارهای گزینشتست های…

  • ستارخان

    ستارخان دانلود ستارخان دسته: تاریخ بازدید: 4 بار فرمت فایل: ppt حجم فایل: 3009 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 26 وی مردم را بر ضد اردوی دولتی فرا خواند و خود رهبری آن را بر عهده گرفت و به همراه سایر…

  • دیه متفاوت و كفاره متساوى

    دیه متفاوت و كفاره متساوى دانلود دیه متفاوت و كفاره متساوى   مقدمه دیه در اسلام بر معیار ارزش معنوى انسان مقتول نیست، بلكه یك دستور خاصى است كه ناظر به مرتبه بدن انسان كشته شده مى‏باشد، نشانه آن این…

  • گزارش کارآموزی رشته برق - کار آموزی در شرکت برق خراسان شمالی

    گزارش کارآموزی رشته برق - کار آموزی در شرکت برق خراسان شمالی دانلود مقدمه:   در ابتداي صنعت برق نيروگاههاي کوچک ديزلي و سوختي پاسخگوي مصرف کنندگان بود، اما در حال حاضر ديگر به علت استفاده روزافزون از صنعت برق…

  • بررسی اختلالات رفتاری

    بررسی اختلالات رفتاری دانلود بررسی اختلالات رفتاری دسته: علوم تربیتی بازدید: 4 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 2316 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 50 مقاله روانشناسی و علوم تربیتی در مورد اختلالات رفتاری قیمت فایل فقط 27,500 تومان پس از…

  • تکنیکهای افزایش سرعت MATLAB بوسیله MEX

    تکنیکهای افزایش سرعت MATLAB بوسیله MEX دانلود تکنیکهای افزایش سرعت MATLAB بوسیله MEX دسته: برق بازدید: 9 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 19 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 5 تکنیک‌های افزایش سرعت MATLAB شامل روش‌هایی چون آنالیز عملکرد برنامه، بردارسازی…

  • تحقیق بررسی میزان رضایت مندی افراد از تغییر جنسیت

    تحقیق بررسی میزان رضایت مندی افراد از تغییر جنسیت دانلود دانلود تحقیق با موضوع بررسی میزان رضایت مندی افراد از تغییر جنسیت،در قالب word و در 151 صفحه، قابل ویرایش، شامل:فصل اول: چهارچوب پژوهشانگیزه انتخاب موضوعمسئله یا طرح پژوهشاهمیت و…

  • نقش مادردرتربیت فرزندان دردوره نوجوانی

    نقش مادردرتربیت فرزندان دردوره نوجوانی دانلود نقش مادردرتربیت فرزندان دردوره نوجوانی دسته: علوم انسانی بازدید: 4 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 120 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 60 نقش مادردرتربیت فرزندان دردوره نوجوانی قیمت فایل فقط 16,500 تومان پس از…

  • دانلود مقاله تحقیقی مدل ها و استراتژي هاي ماتريس

    دانلود مقاله تحقیقی مدل ها و استراتژي هاي ماتريس دانلود دانلود مقاله تحقیقی با موضوع مدل ها و استراتژي هاي ماتريسنوع فایل : Word تعداد صفحات : 39فهرست محتوا پیشگفتارمقدمهفقدان ساختار علمي در انتقال استراتژي‌هاي تدوين شده به سطوح تصميم‌گيري پايين سازمان، باعث بروز مسائلي در بخش…

  • نمونه پروپوزال ارشد رشته مدیریت صنعتی گرایش تولید

    نمونه پروپوزال ارشد رشته مدیریت صنعتی گرایش تولید دانلود فرمت ورد قابل ویرایشنگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی: منبع نویسی داخل متن و پاورقیتعداد صفحات: 15شامل:مقدمهبیان مسئلهپیشینه تحقیق کامل: خارجی و داخلیضرورت و اهمیت موضوعاهداف تحقیق: اهدف اصلی و…

  • طرح توجیهی پرورش كرم ابريشم

    طرح توجیهی پرورش كرم ابريشم دانلود توضیحات:طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) پرورش كرم ابريشم با ظرفیت 400 جعبه در یک دوره که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است.فهرست مطالب:خلاصه طرحمقدمهتوجیه اقتصادی طرحسرمايه گذاري ثابت طرحجمع…

  • تحقیق روشهای اجرایی سازه ساختمان بتنی

    تحقیق روشهای اجرایی سازه ساختمان بتنی دانلود  مقدمه:پیشرفت سریع جوامع ونیازهای روز افزون آنها به انجام طرح های مختلف عمرانی از یك طرف و رشد و توسعه علوم مختلف از طرف دیگر، ایجاب می نماید تا با یك برنامه ریزی…

  • ترجمه مقاله لاتین همگرایی در اقتصاد کلان : عناصر ترکیب جدید

    ترجمه مقاله لاتین همگرایی در اقتصاد کلان : عناصر ترکیب جدید دانلود عنوان مقاله لاتین: Convergence in Macroeconomics : Elements of the New Synthesis عنوان مقاله ترجمه شده:همگرایی در اقتصاد کلان : عناصر ترکیب جدیدقسمتی از مقاله ترجمه شده:در حالیکه…

  • نقشه مدل رقومی ارتفاعی (DEM) شهرستان عجب شیر (واقع در استان آذربایجان شرقی)

    نقشه مدل رقومی ارتفاعی (DEM) شهرستان عجب شیر (واقع در استان آذربایجان شرقی) دانلود توضیحات:نقشه مدل رقومی ارتفاعی یا DEM، نوعی لایه رستری است که پیکسل های آن حاوی بعد ارتفاعی هستند.- نقشه مدل رقومی ارتفاعی، یکی از مهم  ترین…

  • مبانی نظری جایگاه صبر و سکوت در ادبیات فارسی

    مبانی نظری جایگاه صبر و سکوت در ادبیات فارسی دانلود مبانی نظری جایگاه صبر و سکوت در ادبیات فارسی دسته: علوم انسانی بازدید: 6 بار فرمت فایل: docx حجم فایل: 61 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 19 مبانی نظری جایگاه صبر…

  • جزوه استاتیک-استاد قاسمیه (دانشگاه تهران)

    جزوه استاتیک-استاد قاسمیه (دانشگاه تهران) دانلود جزوه استاتیک-استاد قاسمیه (دانشگاه تهران) دسته بندي : فنی و مهندسی » عمران جزئیات و دریافت نام فایل : جزوه استاتیک-استاد قاسمیه (دانشگاه تهران) فرمت فایل، pdf تعداد صفحه : 186 صفحه.بخشی از متن…

  • دانلود تحقیق بازاریابی رابطه مند با فرمت ورد

    دانلود تحقیق بازاریابی رابطه مند با فرمت ورد دانلود هدف از این تحقیق بررسی بازاریابی رابطه مند با فرمت docx در قالب 56 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد     فهرست مطالب مقدمه…

  • پاورپوینت سیستم های تنظیم ولتاژ

    پاورپوینت سیستم های تنظیم ولتاژ دانلود پاورپوینت سیستم های تنظیم ولتاژ دسته بندي : فنی و مهندسی » برق، الکترونیک و مخابرات جزئیات و دریافت توضیحات:دانلود پاورپوینت با موضوع سیستم های تنظیم ولتاژ،در قالب ppt و در 37 اسلاید، قابل…

  • اکوتوریسم سازگار با حفاظت از محیط زیست و پایداری منابع طبیعی

    اکوتوریسم سازگار با حفاظت از محیط زیست و پایداری منابع طبیعی دانلود مقدمه:در سالهای اخیر که طبیعت گردی یا اکوتوریسم از نظر مفهومی در جوامع مختلف سیاستگذاری و همچنین در نهادهای عمومی و تشکلهای زیست محیطی و توسعه پایدار و…

  • دانلود پاورپوینت کنترل ریزبرنامه نویسی شده

    دانلود پاورپوینت کنترل ریزبرنامه نویسی شده دانلود عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت کنترل ریزبرنامه نویسی شدهفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 37پاورپوینت کامل و آماده ارائه ‌چکیده محتوای فایل  فهرست مطالب:وظایف واحد کنترلبلاک دیاگرام واحدکنترلروشهای طراحی واحد کنترلکنترل ریزبرنامه نویسی شدهحافظه کنترلروال اجرای دستورالعملریز…

  • پاورپوینت انواع بیونیک و ساختار آن

    پاورپوینت انواع بیونیک و ساختار آن دانلود دانلود پاورپوینت انواع بیونیک و ساختار آن جهت رشته معماری در قالب 195 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش     -بيونيك در لغت نامه به معناي «زيستار…